Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

ΑΠΥΣΠΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ


 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ   ΕΝ   ΔΡΑΣΕΙ

 

Με τη συγκρότηση του Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στ. Ελλάδας   ξεκινά μια καινούργια περίοδος στη διαχείριση των υπηρεσιακών μεταβολών και των αναγκών των συναδέλφων. Η συμμετοχή μας σε αυτό και η εκπροσώπησή σας συνεπάγεται τη λειτουργία με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών οι οποίες έγιναν δημόσια και θα τηρηθούν μέχρι κεραίας.

 Δηλώνουμε πως αποτελεί δέσμευσή μας ότι οι αιρετοί θα υπερασπιστούν  τον θεσμό και θα βρίσκονται δίπλα στα δίκαια αιτήματά σας με διαφάνεια, λογοδοσία, αποκάλυψη ενδεχόμενων αυθαιρεσιών της διοίκησης, υπεράσπιση της δημοκρατίας απέναντι σε κάθε είδους «προφορικές» εντολές,  υπεράσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων όλων. Άλλωστε ο αιρετός από τη στιγμή που εκλέγεται είναι αιρετός όλων των Συναδέλφων.

Ταυτόχρονα, θα βρισκόμαστε απέναντι από την αντιεκπαιδευτική πολιτική που ακολουθείται,  με στόχο την ανατροπή όλων των αντιεκπαιδευτικών νόμων και συνολικά ολόκληρης της πολιτικής που επενδύει στη μικρότερη δυνατή συμμετοχή στα κοινά και στην ιδιώτευση, με σκοπό την απονεύρωση του μαζικού κινήματος.

Είναι ξεκάθαρο πως ο εκπαιδευτικός αγώνας είναι απαραίτητο να δοθεί και μέσα από τα θεσμικά όργανα του Κλάδου και ασφαλώς μέσα στα υπηρεσιακά συμβούλια από τη θέση του αιρετού.

Οι Συνάδελφοι θα έχουν την εκπροσώπηση που χρειάζονται με πλήρη διαφάνεια όλων των διαδικασιών. Παράλληλα, ο συνδικαλιστικός και πολιτικός αγώνας για την επαναφορά της δια ζώσης ψηφοφορίας σε μέρα εργάσιμη, με παράλληλη άδεια από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Όπως βέβαια και ο αγώνας για την επαναφορά όλων των αρμοδιοτήτων των αιρετών, ως γνήσιων εκπροσώπων της βάσης των Συναδέλφων.

 Από σήμερα  βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή στον έλεγχο της διοίκησης και της τήρησης των δημοκρατικών διαδικασιών και με τη δική σας στήριξη όλοι μαζί θα αναδειχτούμε σε δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι σε όλα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα 2 χρόνια μέσα στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

 

Οι αιρετοί Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στ. Ελλάδας

Αρβανίτης Τάσος  και  Μαρία Τσιαχρή

Στοιχεία επικοινωνίας:

Αρβανίτης Τάσος, τηλέφωνο: 6974280460, email: tarvanitis62@gmail.com

Μαρία Τσιαχρή, τηλέφωνο: 6976656425, email: mtsiachri@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου